Terapi via chatt eller röstsamtal

Pris 0-100 kr

I samarbete med företaget Pratamera erbjuder nu Livanda internetbaserad terapi i kombination med chatt- eller röstsamtal. Det innebär att du arbetar med ett av Livandas internetbaserade självhjälpsprogram och samtidigt har regelbunden kontakt via chatt eller röstsamtal med en legitimerad psykolog. Det betyder att du kan befinna dig var som helst där det finns en fungerande uppkoppling och få ett stöd som är anpassat till just dig. Behandlingen ingår som en del i den offentliga sjukvården och är därför gratis eller förknippad med en patientavgift*. Det innebär också att behandlingen journalförs.

Terapi via chatt/röstsamtal - Livanda i samarbete med Pratamera.nu

Innan själva terapin startar görs alltid en bedömning och kartläggning av dina besvär. Efter det påbörjas terapin om vi gemensamt kommer fram till att det är bästa lösningen för dina besvär. Själva samtalet genomförs via krypterad videolänk i din webbläsare. Det krävs ingen särskild programvara. Direkt efter att en tid bokats får du ett epostmeddelande med instruktioner för hur allt går till.

Så går det till

Anmäl ditt intresse genom att fylla i dina kontaktuppgifter nedan. Inom ett par dagar kommer en terapeut att kontakta dig via telefon för att informera dig om terapin samt boka in de första samtalen.

Kontaktformulär:

Namn:

Epost:

Telefon:

Kommentar (max 500 tecken):

* Patientavgift: 100 kr per besök vid kontakt med läkare eller psykolog. Kostnadsfritt vid andra kontakter, t.ex. med psykoterapeut. Alla kontakter kostnadsfria för unga fram till det år man fyller 20 och för äldre personer över 85 år. Frikort gäller - det högkostnadsskydd som börjar gälla när du betalat totalt 1050 kr för besök inom den offentliga sjukvården.