Kost och motion

Livandas program "Kost och motion" är till för dig som vill gå ner i vikt eller rent allmänt vill göra det du kan för att hålla dig frisk och leva länge och för dig som vill känna dig starkare, gladare och mer nöjd med dig själv och livet. Vårt program bygger på de senaste metoderna inom kognitiv beteendeterapi (KBT) och i programmet arbetar du ungefär som du skulle ha gjort om du besökte en kognitiv beteendeterapeut.

Kost och motion

  • 12 olika verktyg baserade på KBT
  • Tillgång till programmet i 15 veckor
  • Tjänsten behandlarstöd tillval
  • Betala via e-faktura eller kort

Pris 545 kr

Köp direkt

Terapiprogrammet

Programmet innehåller en rad verktyg som handlar om olika områden som är viktiga pusselbitar för att vi ska må bra och leva goda liv. Även om grunden förstås är kost och motion, så omfattar det bland annat även metoder för att hantera tankar och känslor, sätta gränser, hantera stress och vila. I programmet ingår 12 olika verktyg. Du kan jobba med varje verktyg hur länge du vill men vi rekommenderar att du arbetar med ett verktyg mellan 3 och 5 dagar. Du har tillgång till kursen i 15 veckor.

Kost och motion

Formulär och resultat

Under programmets gång registrerar du regelbundet din vikt. Utöver det får du med jämna mellanrum fylla i formulär med frågor relaterade till ditt mående och fungerande. Resultatet från dina svar visas sedan i grafisk form. På så sätt kan du följa din utveckling under programmets gång.

Resultatgraf

Behandlarstöd - fråga våra psykologer

Som ett tillval till programmet kan du beställa vår tjänst "Behandlarstöd", som innebär att du har möjlighet att ställa personliga frågor till våra psykologer. Dessa svarar dig personligen via en fråge- och svarsfunktion i programmet, i regel inom 24 timmar (dock ej på helger). Kostnaden för denna tjänst är 1000 kr.