KBT för att sluta röka

Livandas program "Sluta röka" är framtaget för att ge ett stöd för dig som vill sluta röka. Vårt program bygger på de senaste metoderna inom kognitiv beteendeterapi (KBT), metoder som har visat sig ge mycket bra resultat vid en lång rad problemområden. I programmet arbetar du ungefär som du skulle ha gjort om du besökte en kognitiv beteendeterapeut.

Sluta röka

  • 13 olika verktyg baserade på KBT
  • Tillgång till programmet i 15 veckor
  • Tjänsten behandlarstöd tillval
  • Betala via e-faktura eller kort

Pris 545 kr

Köp direkt

Terapiprogrammet

Genom programmet får du tillgång till en rad verktyg. Även om de viktigaste verktygen fokuserar på just rökning, får du genom programmet även möjlighet att arbeta med tankar, närvaro, kommunikation och annat som man har sett är viktigt för ett ökat välmående. I programmet ingår 13 olika verktyg. Du kan jobba med varje verktyg hur länge du vill men vi rekommenderar att du arbetar med ett verktyg mellan 3 och 5 dagar. Du har tillgång till kursen i 15 veckor.

Internetterapi för att sluta röka

Formulär och resultat

Under programmets gång fyller du med jämna mellanrum i formulär med frågor relaterade till ditt mående och fungerande. Resultatet från dina svar visas sedan i grafisk form. På så sätt kan du följa din utveckling under programmets gång.

Resultatgraf

Behandlarstöd - fråga våra psykologer

Som ett tillval till programmet kan du beställa vår tjänst "Behandlarstöd", som innebär att du har möjlighet att ställa personliga frågor till våra psykologer. Dessa svarar dig personligen via en fråge- och svarsfunktion i programmet, i regel inom 24 timmar (dock ej på helger). Kostnaden för denna tjänst är 1000 kr.